Τεχνολογία

Πώς μπορείτε να αλλάξετε το όνομά σας στο TikTok

Το TikTok είναι όπως πολλά άλλα κοινωνικά δίκτυα, καθώς όλοι έχουν ουσιαστικά δύο ονόματα. Το ένα είναι το όνομα χρήστη και το άλλο το όνομα που χρησιμοποιεί. Δεν είναι απαραίτητο να κρατήσετε το όνομα όνομα που εισάγατε κατά την αρχική σας εγγραφή. Θα σας δείξουμε πώς να το αλλάξετε.

tiktok

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ονόματος χρήστη και ονόματος; Το όνομα χρήστη είναι αυτό με το σύμβολο «@» μπροστά, όπως «@howtogeek». Το όνομα δεν χρειάζεται να ακολουθεί αυτή τη μορφοποίηση: Μπορεί επίσης να είναι οτιδήποτε επιλέξετε εσείς.

Το TikTok είναι προσβάσιμο από την επιφάνεια εργασίας σε ένα πρόγραμμα περιήγησης, αλλά θα χρειαστεί να αλλάξετε το όνομά σας από τις εφαρμογές για κινητά σε Android, iPhone ή iPad. Μόλις ανοίξετε την εφαρμογή, μεταβείτε στην καρτέλα “Προφίλ” στο κάτω μέρος.

Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί “Επεξεργασία προφίλ” κάτω από το εικονίδιο του προφίλ σας.

Επιλέξτε το “Όνομα” σας στο επάνω μέρος της ενότητας “Σχετικά με εσάς“.

Εισαγάγετε ένα νέο όνομα εδώ. Μπορεί να έχει μήκος έως 30 χαρακτήρες. Πατήστε “Αποθήκευση” όταν τελειώσετε.

Είστε έτοιμοι! Αυτό το όνομα θα εμφανίζεται τώρα στην κορυφή του προφίλ σας. Οι χρήστες θα μπορούν επίσης να αναζητήσουν αυτό το όνομα —καθώς και το όνομα χρήστη σας— στην εφαρμογή TikTok. Εάν ανησυχείτε για το απόρρητο στο TikTok, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να προστατεύσετε τον λογαριασμό σας.

Πίσω στη λίστα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *