Υλικά: 2 τσιπούρες των 300γρ. περίπου ελαιόλαδο για να λαδώσουμε τα ψάρια αλάτι πιπέρι ρίγανη (προαιρετικά) Εκτέλεση Πλένουμε και καθαρίζουμε τις τσι...
Για μια ασφαλέστερη και λιγότερο αγχωτική εμπειρία μαγειρέματος, ακονίστε τα μαχαίρια σας. Αυτό μπορεί να ακούγεται προφανές, αλλά είναι εύκολο να ξεχάσετε: Θυμηθείτε να ακονίζετε τακτικά τα μαχα...
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας.
Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.